Loading

Дойчин Ников: Партия ГЕРБ, Иван Портних и лично Николай Нанков, дължат публични отговори, не към мен, не към неправителствена организация Клъстер Черноморска Икономическа Зона, а към вас гражданите на Варна и 30.000 граждани на Аспарухово!

Уважаеми граждани на град Варна,
Уважаеми гражданско общество на град Варна,
Уважаеми неправителствени организации на град Варна,
Уважаеми Политически партии,

Партия ГЕРБ, Иван Портних и лично Николай Нанков, дължат публични отговори, не към мен, не към неправителствена организация Клъстер Черноморска Икономическа Зона, а към вас гражданите на Варна и 30.000 граждани на Аспарухово!

Защо и по какви точно държавни причини, вие Иван Портних в качество ви на областен координатор на ГЕРБ за Варна и Николай Нанков в качество зам.министър на МРРБ саботирахте среща с експерти през 2019 година в МРРБ и пряко саботирахте европейски безвъзмездни инвестиции от Брюксел към проект за нов мост край Варна?

Гражданите на Варна трябва да искат публичен отговор от Иван Портних, и ако такъв отговор отново няма, трябва да искат оставката му. Оставката трябва да е задължителен акт незабавен на всеки областен координатор на партия, защото в цяла Европа и в Румъния за подобна дейност по политическо саботиране на ес инвестиции се носи наказателна отговорност!

Ако партия ГЕРБ и Бойко Борисов, незабавно не се разграничат от документирани действия по саботиране на европейски инвестиции от един партиен кмет и техен областен координатор за Варна с които факти са запознати много добре в Брюксел, ние еднозначно ще считаме, че партия ГЕРБ напълно съзнателно е саботирала европейски инвестиции към Варна.

Това е публичната позиция на неправителствена организация Клъстер Черноморска Икономическа Зона! Мълчанието на партия ГЕРБ, ние ще считаме за ясен знак публичен и еднозначен, че Иван Портних и партия ГЕРБ напълно съзнателно са саботирали европейски инвестиции към Варна!

Д-р инж. Дойчин Ников, председател на Клъстер Черноморска Икономическа Зона		
Открито писмо с искане на оставка на кмета Иван Портних и за отегляне на номинацията му от ПП ГЕРБ за 4-ри мандат кмет на Община Варна - подкрепенно от СНЦ „КЧИЗ“, СНЦ „Бъдеще за Варна“ и СНЦ “Защита на гражданите и държавата”. Неправителствена организация Клъстер Черноморска Икономическа Зона (КЧИЗ) призовава партиите на промяната да изразят решителност и да застанат зад позицията на гражданите относно исканата оставка на Иван Портних, като кмет на партия ГЕРБ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Pinterest
LinkedIn
LinkedIn
Share