Прочети за нерешени днес “Проблеми на ВАРНА” в анализи:

Loading

“Работата на местната власт в един успешен град от отдавна не е само да поддържа кофите за боклук, пътното осветление, фонтани, канализация, асфалтиране на улици или отстраняване на дупки…”

д-р инж.Дойчин Ников, Председател СНЦ „Клъстер Черноморска Икономическа Зона“

В МЕДИИТЕ

ТВ “Черно море”: Да се създаде “Български логистичен коридор (Азия – Порт Варна – Централна Европа)” през Варна и пристанище Варна подкрепиха на 24.01.2019г.  от комисия (ПК) “Европейски въпроси и международно сътрудничество” на общински съвет Варна.

Предаване “Посоки.eu”, 27.01.2019 година по ТВ “Черно море”, гост д-р инж. Дойчин Ников, председател на СНЦ”КЧИЗ” и водеща Елена Кирова.
 Тема: Новият “Български логистичен коридор (Азия – Порт Варна – Централна Европа) EU Gateway” един от дългосрочните проекти на Клъстер Черноморска Икономическа Зона в изпълнение, който ще промени икономически град Варна, област Варна и цяла Североизточна България. Мащабен проект подкрепен вече от Областни администрации – Варна, Добрич, Шумен, Разград и Русе, и общини Добрич, Шумен, Русе и от г-н Иван Портних кмет на Община Варна.

Последни публикации

Д-р инж. Дойчин Ников - председател на Клъстер Черноморска Икономическа Зона

Харесваш идеите ни? Сподели ги:

 

Искаме да чуем твоето мнение:

Ще се радваме да чуем всички ваши идеи, предложения, критики или похвали! Коментирай и ни кажи в каква Варна и България искаш да живееш.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Pinterest
LinkedIn
LinkedIn
Share